onsdag 24 augusti 2011

En salig blandning... LIVET alltså!

Oj, nu är det verkligen längesen jag varit här och babblat... Mycket att göra, inget att göra, ledig och jobb är väl några av anledningarna, krånglande datorer en annan. Helgen med funkyKidz var bra men intensiv. Mycket att ta in och ta med sig hem och nu här hemma är det plugga korreografier som gäller, har inte kommit igång som jag borde, är tre veckor kvar till start så nu går det inte att skjuta upp längre. Just do it helt enkelt!

Sommaren har verkligen blivit utbytt mot höst, kalla kvällar och en del regn. Dock bjöd gårdagen på härlig värme så man kunde traska runt i shorts =0) Gärna mera sånt!!

Helgen som varit bjöd på nyöppning av ett av stans uteställen. Och det bästa är att de verkligen gjort om och gjort nytt. Inte tagit över ett gammalt tråkigt koncept... Fint och fräscht och trevlig personal =0) Så där var jag i lördags, ihop med goda vänner. Goda vänner som man själv måste vårda sin relation med. Har sagt det förut men kan inte säga det nog mycket (annars fattar jag inte) Man måste jobba hårt för att få en bra umgängeskrets och man måste våga säga att man inte har nåt att gör, våga bjuda in sig själv. Annars blir man sittandes där och det vet vi ju hur kul det är. Så mitt mål i höst är att se till att inte bli sittandes hemma all by my self, utan ta tag i detta med att umgås och skapa nya umgängeskretsar. I need it!!! Det blev en lång och völdigt trevlig natt, så man kan ju hoppas att det inte var sista gången, varken med tanke på ställe och vänner  ;0)

Annars börjar vardagen sakta men säkert komma tillbaka, höstens schema på gymmet är klart, det planeras för Cosmopharma VIPkväll och förhoppningsvis massa visingar hos glada värdinnor. Jobbet rullar på, om än med några nya gråa hår, men någonstans ser vi nog ändå ett litet ljus. För visst har det varit en tung vår, en vår där man vägt och funderat och funderat igen. Var vill vi? Kan vi komma dit? Hur ska vi isåfall komma dit? Ja, många frågor och funderingar. Och lika mycket som jag ena dagen bara vill stänga igen dörren, lika mycket vill jag dagen efter få det att funka, ge det en ärlig chans... Ja, som sagt det är inte bara det där med att vara egen företgare.

Nästa helg, shit va fort det gått, är det dags för formex-mässan och även tjejmilen =O så nu är det nedräkning och uppladdning. Kan ju säga att det där med att hålla sig ifrån snasket har gått käpp rätt åt skogen, det har blivit mer än någon gång förut och det märks =0/ Så det är också något jag tycker ska bli skönt med att komma igång med allt igen, få lite rutiner igen och få ordning. Ingen garanti för det, men det blir kanske enklare...

Och det är ju lika bra att sätta igång nu direkt, och återgå till jobbet! =0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar