söndag 5 augusti 2012

Home sweet home

Hemma efter en långhelg i Stockholm. Det resulterade i, förutom mys, en ny sportbh, nya inneskor, nytt träningslinne och en flytväst. Skor, bh och linne är redan invigt då kvällen bjöd på Zumba och Core. Snurra till det lite i coren, men inget som inte gick att lösa.

Veckan som väntar är fylld med träning. Zumba på måndag, 10-10-10 och Core på tisdag, Zumba på torsdag och Crossfit på fredag morgon. Lite jobb ska det hinnas med också. Tis, ons och lör är mina dagar denna veckan. Känns helt okej =0)

I helgen är det fortsättning på torgfesten, så blir nog nån tur på stan o öltältet. Förutom det är det roadtrip med J på fredag.

Ska se till att komma i fas med maten igen också. Börjar synas det här sommarmummset. Har blivit en hel del smörgåsfrukostar på sista tiden och det visar sig! Känner att det är en sak om det blir lite kolhydrater till lunch och/eller middag men alla dessa mackor till frukost är inte okej. Blivit en del glass och snask också, även om glass också får va okej på sommaren. Är ju dock lite varning på detta med att ha nån att dela matlagning och kvällsmys med, lätt att det blir både det ena och det andra ;0) Alltid är det nåt!

Soffan och OS bjuder kvällen på och snart, snart får jag krama på finaste hjärtat igen.

Kram och just do it.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar