fredag 8 april 2011

Timjan- och fetaostfylld lövbiff med gräddfräst babyspenat

Lövbiff
Fetaost
Salt och vitpeppar
Timjan, jag hade torkad


Babyspenat, färsk
Grädde
Smör


Salta, peppra och strö över timjan på lövbiffen, smula sen fetaosten i ena änden och rulla lövbiffen hårt över fetaosten, ska bli en rulle med fetaosten i mitten. Man får se till att hålla emot lite på sidorna så inte fetaosten rymmer =0) Rejält med smör i stekpannan och stek rullarna runt om till fin färg, sänk sen värmen och låt dom gotta till sig, det tar lite tid innan de blir genomsteka eftersom de är rullade.


Nytt smör i stekpannan, eller i en ny, i med sköljd babyspenat och låt fräsa lite. Häll på lite grädde och låt fräsa ihop. Salt och peppar. Mängden grädde beror på hur mycket sås man vill ha. Ett tips är att ta bort stjälkarna på spenaten, tror att det är de som kan få den att bli lite trådig. 


Klart att servera och njuta...(åt upp innan jag hann fota) Trevlig fredag på er, nu ska det bli en bit mörk choklad till rödvinet...


Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar