onsdag 11 maj 2011

En ny till samlingen

Så var det dagen då det var dags att testa löpskorna i första loppet för året. hade en bra känsla i kroppen och det kändes bra på uppvärmningen, även om det blev lite stressigt precis innan med nummerlappar och annat som skulle hamna hos rätt person... men så var det dags för start och vi hade ställt oss i jogga fållan eller om vi egentligen var i jogga fort =P Problemet med såna här lopp är tyvärr att folk inte följer anvisningarna för startleden. När man står i en joggingfålla och den brevid står i jeans och sandaler då börjar man ju undra! Och problemet är att de som då går, vilket man mer än gärna får göra, inte håller till höger som man är ombedd, för att det ska underlätta för de som vill springa. Man får hatta fram och tillbaka och man tappar flytet. Men oavsett detta så var det kanonväder med solsken och det var mycket folk utefter banan som hejade och spelade. Det är ett extrem lyft för psyket =0) Jag hade målet att klara av de 5 km på 30 minuter och när jag sprang in över mållinjen stannade klockan på 30.08 så det kan man väl kalla en väl avvägt lopp som gick enligt planen.

Det var 10 års jubileum för Vårruset i Karlstad och det var väldigt mycket folk som var där och konferencier för kvällen var Peter Siepen, som jag lyckades fånga upp på bild när han traskade runt och kollade de olika tälten. Mycket bra stämning på området! Och det taggade mig lite extra inför tjejmilen i september och det kan hända att det blir några fler lopp under sommaren - om jag springer på några ;0)

Så nu är det en kopp te och sen dags att sova skönt.
Kramen på er

1 kommentar:

  1. BRA GJORT!! visst blir man frustrerad när folk inte gör som de blir tillsagda, så var det förra året med....suck...ses på jobbet sen....kram...

    SvaraRadera