onsdag 20 juli 2011

Öka ett redan fullt schema!!!

Tjugo dagar in i juli och jag har totalt haft tretton träningsdagar. Dom tre första dagarna i månaden var fredag,lördag och söndag och då var jag i Göteborg, därav ingen träning. Övriga träningsfria dagar är fredagarna,en tisdag och en lördag. Det har varit mycket zumba sista veckorna och så kommer det vara en och en halv vecka till ungefär. Kör tre zumbapass i veckan. Övriga pass har varit löpning, cykling och olika styrkepass. Det är lite småjobbigt när man har så mycket rolig träning att man har svårt att få in vilodagarna...men imorgon blir det endast en lättare promenad och fredag är helvila. Lördag får jag se om jag hinner med nån träning, för då kommer söta V och hennes son på besök ända ner ifrån Bromöla =0) Söndag är det återigen dags för zumba.

Det är idag exakt 45 dagar kvar till tjejmilen och jag kör en liten upptrappning på löpträningen. Nu är det minst två milenpass löpning i veckan som gäller. Sen efter vecka 30 kommer det nog bli tre löppass och inte så mycket zumba. Det kommer jag hålla på med fram till veckan innan ungefär. Då blir det lättare löpning tre dagar och milenlöpning en till två dagar. Tror att det kan vara ett ganska bra upplägg, tänkte att jag skulle be en expert om hjälp. En bekant som tränar triatholn och kan det där med uppladdning =0)  Jag har iallafall bestämmt mig för att inte köra någon ren styrketräning, eftersom muskler väger och tung vill man inte vara när man springer. Detta med att vara "tung" ska även sporra mig att låta bli alla de där okynneskolhydraterna. Nu är det, från och med måndag, årdköra som gäller. Se till att peppa mig nu! ;0) Det är no no no på vardagarna och det gäller allt ifrån glass, choklad och veteprodukter. Lördagar eller söndagar är de okej med mörkchoklad. Vin av "rätt sort" är okej på fredag och lördag med måtta. Totalt alkoholstopp är det helgen innan. Jag har nu under sommaren varit lite slarvig med snasket och det har visat sig på vågen (det sitter på magen!) Så det vore ju bra om jag kunde bli av med åtminstone ett av de där kilona, jag räknar inte med så mycket mer, men bara det vore bra. Då är jag dessutom nere på en okej vikt igen. Min bästa viktnotering är tre kilo bort, men som sagt det tror jag inte är aktuellt, lite på grund av att jag byggt muskler. Jag ska försöka få till en vägning på kroppsvågen igen, den mäter kroppens sammansättning av fett, muskler, benstomme och vätska i kroppen och jag gjorde en sån mätning i mars.

Så med detta sagt kan jag berätta att jag köpte en så sjukt god glass på coop härom dagen. Vaniljglass med pecannötter och kolasås. Det är snudd på för mycket kolasås, men oj så god den är. Och det fick det bli en liten skål idag... som sagt på måndag då är det kollisstopp! Nu får det bli en kopp te och soffan en stund..men först ska jag skicka ett litet meddelande för lite uppladdningstips.

Ha det bäst och kom ihåg det är den träningen som blir av som är bra, oavsett om det är att ta trapporna istället för hissen eller om det är att lyfta skrot på gymmet. Mer vardagsmotion kan vara en bra start!

KRAMEN 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar