fredag 25 mars 2011

Dagens motto "Hur svårt kan det vara"

Ja, det kan man ju fråga sig. Hur svårt kan det vara?! Så många planer, så många idéer, så många vill göra. Och vad är det värsta som kan hända? Hur mycket kan du vinna? Hur mycket kan du förlora? Frågorna är många, men den största av dom är nog ändå Hur svårt kan det vara? Om man inte vågar vinner man inget, eller hur är det man brukar säga. men kan det bli dumdristigt och ogenomtänkt? Jo, det kan det väl, men man måste nog vara lite crazy och våghalsig för att komma någonstans här i livet. Och vi är ju faktiskt 29, dags att sätta fart för att komma nånstans. ;0)


Ikväll väcktes en (ny) lite småtokig idé, men det är en idé som skulle kunna bli såååå bra och skulle vara sååå rolig!!! Så nu gäller det att klura på hur, när och var. Eller ja, var vet vi egentligen redan. 


Men eftersom det är en lång arbetsdag i morgon (i dag, klockan är ju redan 1.00) med extraöppet för tjejshoppingkväll,  så får planer och tankar sparas till senare, nu tror jag att det är en god idé att krypa ner under täcket - synd bara att man måste göra det ensam ;0)


Sov gott alla söta ~ Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar