torsdag 10 mars 2011

Kålgryta med paprikatouch

Dagens middag blev en köttfärsrätt. I grönsaksväg var det vitkål som fanns att tillgå, eller ja, den liksom ropade lite högre än blomkålshuvudet =D Men eftersom det var sen hemkomst fanns inte riktigt tid för en klassisk kålpudding. Så det fick bli kålköttfärsgryta. 


Fräste köttfärsen och sen i med en halv vitlök (har såna stora hela)... hade nog kunnat haft en hel vitlök också men, men... sen kryddade jag med salt, sv.peppar och pepparmix och i med strimlad vitkål. Kom på att ajvar kunde vara gott i, så det fick följa med ner i pannan, ett gäng matskedar (är egentligen lite högt i kolhydrater 13gr/100gr, men uppdelat på tre måltider känns det okej.)  Sen i med grädde och låt puttra en stund. 






Klart!!!










I butiken idag har jag fortsatt ommöbleringen och fixandet och jag börjar bli nöjd =D  helt fantastiskt!! Är ju alltid en massa småplock som måste fixas med, men så är det alltid. Vi har ju även en del möbler, så jag ställt i ordning som ett "rum" med bord, stol, byrå och lite smått och gott. Hoppas att det ska kunna inspirera!

Så här fint blev det!

Ha en go kväll...i morgon är det fredag igen! ~ KRAMEN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar